Elinstallation

Behöver du hjälp med elinstallation?

Elinstallationer får enbart utföras av certifierade elektriker med specialistkompetens inom det området som efterfrågas. En elinstallation kan vara allt från mindre jobb i privatbostaden till större jobb inom företagsvärlden.

Att begära in offerter för att få bästa pris på elinstallationen är en bra början. Om en elinstallation inte utförs av en behörig elektriker kan det få ödesdigra konsekvenser för både personer och material. Låt därför elinstallationen bli säker redan från början när en van elektriker anländer och påbörjar jobbet.

Fråga gärna elektrikern hur lång tid arbetet beräknas att ta och det är alltid en god idé att teckna ett avtal innan arbetet påbörjas. Var tydlig och noga med att beskriva vilken typ av elinstallation som efterfrågas så att kontakten med elektrikern med rätt specialistkompetens kan etableras på ett tidigt stadium. Att ta fram offerter från olika firmor är ett tips för att få fram bästa pris.

Våra senaste förfrågningar

 • Thomas bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  1. Säkra upp en kontakt till 16 Ampere (idag är den 10 A)
  2. Montera ett eluttag på uteplatsen
 • Yvonne bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Önskar kontakt med ett elektriker angående Omdragning av elledningar.
  Nyinstallation i attefallshus, eluttag etc samt omdragning av befintligt uttag i garage.
 • Roshan bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hej! vi skulle vilja ha hjälp med montering, installation och dragning av el till spotlights till hallen, vardagsrummet och köket. Skulle vilja veta priset för installation av en spotlight inklusive arbete.
 • Vendela bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Installera dimmer
 • Rebecca bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hej,

  Vi ska bygga ett hus i storleksordningen 190-210 KVM. Inom en radie av 200 m ligger en gård med 2 st boningshus. Inom 50 meter ligger en litet sommarhus som har el framdraget.

  Det som ska göras initialt är att:

  1.kontrollera hur mycket fräs det...
 • Sven-E bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Omdrafgning av ledning från 2016 från elcentral till pumprum för brunn (ca 15 meter). I dag inkopplat på 1-fas, nya anläggningen behöver enligt installatör framdragen 3 fas. Handlar alltså om att dra 3-fas längs befintlig kabeldragning från elcentral under hus (krypgrund) till hydroforrum.
 • Markus bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byta ut proppskåp mot elcentra, dra nya uttag till varje rum (totalt 15st ca) finns några befintliga där man bara behöver byta locket. Kolla så att alla befintliga uttag är jordade. Huset är totalt 90kvm och är 3våningar.
 • Timmy bad om offert för Hem & Trädgård
  Utanpåliggande el uttag som ska monteras i hall, sovrum, vardagsrum samt kök. Även Anslutning/inkoppling utav spis häll och ugn även uttag för diskmaskin.

  Skulle vilja ha en offert.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.