Elektriker i Göteborg

Här hittar du entreprenörer som utför elarbeten i Göteborg. Elarbeten.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som tex.flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera spotlights mm i Göteborg med omnejd.

Det finns mängder av elfirmor och elektriker i Göteborg som utför säkra elinstallationer, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänter inom el.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för elektriker i Göteborg att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika elektriker i Göteborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Eva bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byta el element i ett helt fritidshus
 • Matilda bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Vi behöver ett nytt eluttag under diskbänken för att kunna koppla in en diskmaskin.
 • Annika bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hej!
  Jag vill ha hjälp med att montera och göra en fast installation av ett badrumselement (Adax) med befintliga kablar samt att montera och göra en fast installation av en värmefläkt (Wilfa) med stickpropp 220 V där det idag sitter ett fast installerat element (direktverkande).
 • Freddy bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Installera ett jordat 230 el uttag till en robotgräsklippare
 • lilian bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  inkopplad elmätare för att se strömförbrukningen separat för en hydrofor , 3-fas
 • Hilde Marie bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Vi skulle behöva reda ut en kaotisk elcentral samt dra el till flera, i nuläget, ellösa rum.
 • Agne bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Behöver längre kablage för lampa i trappen. Nuvarande "tåtar" sticker inte ut mer än 25 mm ur rör i väggen. Verkar för kort för en skarvning.... Handlar om en bostadsrätt i Tallboda Linköping. Ledningarna dragna från grendosa på övervåning. Ev kan montering av lampa göras...
 • Åke bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byte av elsystem: Jordade ledningar, elcentral med jordfelsbrytare och automatsäkringar, jordade uttag. Huset ligger i Herräng ca 130 kvadratmeter (byggt 1890)

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.