Elektriker i Helsingborg

Här hittar du entreprenörer som utför elarbeten i Helsingborg. Elarbeten.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som tex.flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera spotlights mm i Helsingborg med omnejd.

Det finns mängder av elfirmor och elektriker i Helsingborg som utför säkra elinstallationer, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänter inom el.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för elektriker i Helsingborg att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika elektriker i Helsingborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Mikaela bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Jag vill ha hjälp med att dra nya ledningar i en lägenhet som är 65kvm stor och från 1943. Jag vill ha en jordfelsbrytare samt jordade uttag (ny elcentral). Vill även ha hjälp med att flytta ett eluttag.
 • martin bad om offert för Hem & Trädgård
  Koppla in el till utespa. (3fas). Plus diverse små saker byta strömbrytare m.m.
 • Lars bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byte av befintlig elcentral med porslinsproppar till en normcentral som bestyckas med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Elcentralen finns i ett 1 1/2-planshus byggt 1977.
 • Bengt bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Totalsanera alla rum som saknar jordade uttag.
  15 Uttag
  8 strömbrytare
 • Anett bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hjälp med kablar till köksarmatur och installation av uttag, byte av gamla vägguttag samt kontrollera en befintlig kabels anslutning
 • Tommy bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Koppla in skåp med snabbsäkringar från mätartavla + koppla in ett starkströmsuttag.
 • Göran bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byta central för huvudsäkringar från vinden till utsidan fasaden. Samt flytta givare för inomhustemperatur till luft/vattenpump till annat rum
 • Ammi bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  - Byte av proppskåp till ett med nya säkringar.
  - Fastsättning av några få elledningar som lossnat i rum.
  - byte av infällda lyskoppar under köksskåp.
  - få utelampan att fungera.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.