Elektriker i Helsingborg

Här hittar du entreprenörer som utför elarbeten i Helsingborg. Elarbeten.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som tex.flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera spotlights mm i Helsingborg med omnejd.

Det finns mängder av elfirmor och elektriker i Helsingborg som utför säkra elinstallationer, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänter inom el.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för elektriker i Helsingborg att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika elektriker i Helsingborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Erzsébet bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Först vill jag rådfråga om jag kan installera 2st gammaldags kristallkrona i min nybyggda lägenhet. Om det går då vill jag ha hjälp med instalation förståss.Bilder kan jag meila både på tak laporna samt min elkontakt i taket.Behövs snabb råd. Installera får det vänta lite...
 • Ulf bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Vi har 2 sylboenden, vi ska ändra amperetyrka till E-on samt ändra 5 elabonemang till 1 så 4 mätare skall bort.
 • Linda bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Utöka antalet eluttag i lägenhet om 50 kvm. Från cirka 0-2 per rum till 2-5 per rum. Just nu utanpåliggande el. Prisförslag för detta och för eventuellt att fälla in all el.
 • christoffer bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  nytt garage.
  vill ha 2 st uttag på utsidan 7st i garage delen och 3 st i förrådsdelen dom på insidan skall vara dubbeluttag. 3st lampor på utsida, 6 st lysrörsarmaturer i garagedel, 3 st i förråd.
  elcentral skall hänga i garagedelen, sammanlagda kvm är 80 på...
 • Vendela bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Installera dimmer
 • Camilla bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Montering av strömbrytare vägg.
  Montering av uttag för takbelysning
  Felsökning av el kök
 • Curt bad om offert för Hem & Trädgård
  Håller på att installera ett mindre kök i souterrängplanet på min fastighet och behöver hjälp med framdragning av el för spis, ugn och fläkt samt ett extra eluttag. Dessutom belysning. Ev måste elcentralen säkras upp.
 • Nima bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Avmontering av ett trasigt kapslat eluttag IP44 på betongvägg utomhus (lägenhetsbalkong) samt montering av ett redan införskaffat identiskt uttag. Det är en ELKO Admiral.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.