Hitta elektriker

Behöver du hjälp med att hitta en elektriker?

Är det dags för service av tidigare elinstallationer eller behövs det nya elinstallationer när det byggs om på kontoret? För bästa möjliga service är det fördelaktigt att ta in offerter från flera elfirmor och elektriker.

Gör en noggrann specifikation av det arbetet som önskas utföras och kom i kontakt med rätt elektriker. Att hitta elektriker behöver inte vara så svårt om man är noggrann med information när offertförfrågan skickas. En industrielektriker är rätt specialist att kontakta vid elinstallationer på företag eller i industriell miljö.

För mindre arbete inom el kanske en elektriker med kunskap om svagström är rätt person för att utföra arbetet. Låt jobbet bli omhändertaget av elektriker som har bred yrkeserfarenhet. Elinstallationer, och annat arbete som innefattar service av el, ska enbart utföras av elektriker med rätt behörighet. Låt certifierad elektriker göra säkra elinstallationer och trygga servicearbeten.

Våra senaste förfrågningar

 • Thomas bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  1. Säkra upp en kontakt till 16 Ampere (idag är den 10 A)
  2. Montera ett eluttag på uteplatsen
 • Yvonne bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Önskar kontakt med ett elektriker angående Omdragning av elledningar.
  Nyinstallation i attefallshus, eluttag etc samt omdragning av befintligt uttag i garage.
 • Roshan bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hej! vi skulle vilja ha hjälp med montering, installation och dragning av el till spotlights till hallen, vardagsrummet och köket. Skulle vilja veta priset för installation av en spotlight inklusive arbete.
 • Vendela bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Installera dimmer
 • Rebecca bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hej,

  Vi ska bygga ett hus i storleksordningen 190-210 KVM. Inom en radie av 200 m ligger en gård med 2 st boningshus. Inom 50 meter ligger en litet sommarhus som har el framdraget.

  Det som ska göras initialt är att:

  1.kontrollera hur mycket fräs det...
 • Sven-E bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Omdrafgning av ledning från 2016 från elcentral till pumprum för brunn (ca 15 meter). I dag inkopplat på 1-fas, nya anläggningen behöver enligt installatör framdragen 3 fas. Handlar alltså om att dra 3-fas längs befintlig kabeldragning från elcentral under hus (krypgrund) till hydroforrum.
 • Markus bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byta ut proppskåp mot elcentra, dra nya uttag till varje rum (totalt 15st ca) finns några befintliga där man bara behöver byta locket. Kolla så att alla befintliga uttag är jordade. Huset är totalt 90kvm och är 3våningar.
 • Timmy bad om offert för Hem & Trädgård
  Utanpåliggande el uttag som ska monteras i hall, sovrum, vardagsrum samt kök. Även Anslutning/inkoppling utav spis häll och ugn även uttag för diskmaskin.

  Skulle vilja ha en offert.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.