Elektriker i Malmö

Här hittar du entreprenörer som utför elarbeten i Malmö. Elarbeten.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som tex.flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera spotlights mm i Malmö med omnejd.

Det finns mängder av elfirmor och elektriker i Malmö som utför säkra elinstallationer, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänter inom el.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för elektriker i Malmö att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika elektriker i Malmö kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Mikaela bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Jag vill ha hjälp med att dra nya ledningar i en lägenhet som är 65kvm stor och från 1943. Jag vill ha en jordfelsbrytare samt jordade uttag (ny elcentral). Vill även ha hjälp med att flytta ett eluttag.
 • Joanna bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Installera 3 extra vägguttag hemma plus på balkongen
 • Agne bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Behöver längre kablage för lampa i trappen. Nuvarande "tåtar" sticker inte ut mer än 25 mm ur rör i väggen. Verkar för kort för en skarvning.... Handlar om en bostadsrätt i Tallboda Linköping. Ledningarna dragna från grendosa på övervåning. Ev kan montering av lampa göras...
 • Per bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Önskar hjälp med en fast elinstallation av tvättmaskin och samtidigt koppla till och från vattnet till samma tvättmaskin.
 • Göte bad om offert för Hem & Trädgård
  Montage av 2 st jordade eluttag utomhus på var sin sida av ett radhus.
 • Bengt bad om offert för Hem & Trädgård
  montering av fast 220 volts uttag till projektor. en eller tvåvägs.
 • Ellinor bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Har gammalt proppskåp som nog bör bytas mot automatsäkringar. Har byggt ut och behöver dra in el i hall och kök. Längre fram behövs även el dras in i badrum.
 • Bernt bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Nyinstallation av oljefyllda elelement i ca 6 rum i villa

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.