Elektriker i Stockholm

Här hittar du entreprenörer som utför elarbeten i Stockholm. Elarbeten.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som tex.flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera spotlights mm i Stockholm med omnejd.

Det finns mängder av elfirmor och elektriker i Stockholm som utför säkra elinstallationer, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänter inom el.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för elektriker i Stockholm att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika elektriker i Stockholm kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Carola bad om offert för El, tele & IT - Service Elektronik & Vitvaror
  Installation av tvättmaskin.
 • Göran bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byta central fritidshus,samt flytta denna,
  gärna bestämma träff på plats, för att få
  en utförligare beskrivning av vad som skall
  göras för ett så riktigt offertunderlag som
  möjligt.
 • Dennis bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Behöver ha el draget från badrummet till proppskåpet i hallen. Ca 10 m.
 • christoffer bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  nytt garage.
  vill ha 2 st uttag på utsidan 7st i garage delen och 3 st i förrådsdelen dom på insidan skall vara dubbeluttag. 3st lampor på utsida, 6 st lysrörsarmaturer i garagedel, 3 st i förråd.
  elcentral skall hänga i garagedelen, sammanlagda kvm är 80 på...
 • Johannes bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Har beställt en badrumsfläkt från Pax (Pax Passad Multi) som jag behöver ha hjälp med att koppla in. I badrummet finns i dagsläget en strömbrytare till en lampa och en ingång med kontinuerlig ström till handdukstorken. Finns redan en ventilationskanal rakt ovanför duschen. Fläkten behöver...
 • Monica bad om offert för Hem & Trädgård
  Jag behöver få två tvättmaskiner och en tumlare inkopplad och rätt säkringar så att inte propparna går när jag använder allt på samma gång
 • Bodil bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Jordfelsbrytare löser ur när varmvattenberedaren är påslagen, Samt en elkontakt som behöver bytas i badrumet till tvättmaskinen.
 • Hanna bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Installation av två nya vägguttag i vardagsrummet i en bostadsrätt i Solna.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.