Elektriker i Örebro

Här hittar du entreprenörer som utför elarbeten i Örebro. Elarbeten.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som tex.flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera spotlights mm i Örebro med omnejd.

Det finns mängder av elfirmor och elektriker i Örebro som utför säkra elinstallationer, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänter inom el.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för elektriker i Örebro att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika elektriker i Örebro kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Andreas bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Får hem ett spabad v 22! Vill få hjälp att dra fram! Ska vars trefas! Vad kostar det med allt material samt arbete ca
 • rose-marie bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hej,har bytt cirkulationspump och elkabeln är inte kopplad ,plus att jag vill a hjälp med att dra ett jorat uttag till frysboxen,det är typ 2mtr från säkringsskåpet till boxen
 • Rex bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Göra en fast elinstallation av ett bastuaggregat, finns ledning draget.
 • Adam bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Koppla stockkontakt till tvättmaskin och torktumlare även strömbrytare om nödvändigt. Sen pris på att installera en jordfelsbrytare vid proppskåpet.
 • Johan bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byte av elcentral i 70-talshus 165 kvm.
 • Peter bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hjälp att demontera tandläkare utrusningar.
 • Fabian bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hej,

  Vi har ett fritidshus med en elnätskostnad som är högre än i vårt åretrunthus. Vårt avtal med Fortum är trefas 20A, och enligt dem är det möjligt att byta, exvis till 16A. Detta kräver dock godkännande av en elektriker. KAn ni hjälpa oss...
 • Bengt bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Behöver byta 6-7m elledning utomhus (enfas). Sätt upp två lampor utomhus. Nästan ingen ledningsdragning till dem. Sätta upp tre st trädgårdsspottar inkl ledningsdragning.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.